Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX International Daha İyi Bağlantılar Kurmak ve İşlemleri Denetlemek için Üretilen İşletme Etiket Yönetimi Çözümü, TEKLYNX CENTRAL 6.0’ı Piyasaya Sürüyor

Thierry Mauger TEKLYNX International Genel Müdürü

"TEKLYNX CENTRAL 6.0 ile sunulan geliştirmelerden gurur duyuyoruz çünkü bu durum işletme etiket yönetiminin geleceğini temsil etmektedir ve tedarik zinciri üzerindeki sistemler, insanlar ve organizasyonlar arasında daha iyi bağlantılar inşa edilmesinde kullanıcılarımızı desteklemektedir.”

Tarih: 28/09/2021 / Kategori: Ürün haberleri, Basın bültenleri

 

İşletme düzeyi etiketleme çözümü etiketleme ortamlarında daha verimli, daha hızlı baskı işlemlerine ve daha iyi görünürlüğe olanak sağlar 

 

Barkod ve RFID etiket yazılımı çözümlerinde global lider, TEKLYNX International bugün TEKLYNX CENTRAL 6.0’nın piyasaya sürüleceğini bildirdi. Bu işletme etiket yönetimi yazılımı çözümü tüm ölçeklerdeki üreticilerin tek bir konumdan işletme genelindeki etiketleme işlemlerini yönetme kabiliyeti sunmaktadır.  

 

TEKLYNX CENTRAL operasyonel üretkenliğin arttırılmasına yardımcı olması için üretildi ve ERP işletme sistemleriyle entegre olurken her türlü etiketleme sorununu çözebilir. TEKLYNX işletme etiket yönetimi çözümü TEKLYNX CENTRAL, etiket tasarımı, etiket güvenliği ve izlenebilirliği, baskı otomasyonu ve raporlama için tek ve birleştirilmiş bir çözüm sunarak etiketleme verimliliği, uyumluluğu ve kontrolünü en üst seviyeye çıkarmaktadır. 

 

TEKLYNX CENTRAL 6.0 bulut üzerinden çalışmaya uygundur ve müşterilerin kendi tedarik zincirleri üzerinden daha iyi bağlantılar kurmasına yardımcı olmaya yönelik şaşırtıcı yeni özellikler sunmaktadır. Bu yeni özellikler şunları içermektedir:  

 

 

Demo talep edin: TEKLYNX CENTRAL 6.0. 

 

TEKLYNX International Genel Müdürü Thierry Mauger şöyle açıklamaktadır, "TEKLYNX CENTRAL 6.0 ile sunulan geliştirmelerden gurur duyuyoruz çünkü bu durum işletme etiket yönetiminin geleceğini temsil etmektedir ve tedarik zincirindeki sistemler, insanlar ve organizasyonlar arasında daha iyi bağlantıların inşa edilmesinde kullanıcılarımızı desteklemektedir.”  

 

TEKLYNX 2021 barkod etiketleme ve yönetimi yazılımı çözümleri hakkında ve bu çözümlerin daha iyi barkodlama yapmanıza nasıl yardımcı olacağıyla ilgili bilgileri şu adresten edinin: teklynx.com

 

TEKLYNX International Hakkında  

 

TEKLYNX International tedarik zincirlerinin daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Bugünlerde 170’den fazla ülkede 750.000’den fazla şirket barkod etiketleme işlemlerini verimli, doğru, güvenli ve endüstri uyumlu hale getirmek için TEKLYNX entegre barkoduna ve RFID etiket tasarımı ürünlerine ve bu çözümlerin arkasındaki insanlara güvenmektedir. 30 yıldan fazla deneyimiyle TEKLYNX güvenilir yazılımı ve üst düzey müşteri desteğiyle global bir liderdir. TEKLYNX topluluğunun dünya çapında endüstrileri oluşturan şirketlere yardımcı olması hakkında daha fazla bilgi edinmek için, şu adresi ziyaret edin: teklynx.com ya da bölgenizdeki TEKLYNX ile temasa geçin. TEKLYNX ile Barcode Better™. 

Haberlere geri dön