Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

Windows 11 Uyumlu Barkod Etiketi Yazılımı Mevcuttur


TEKLYNX 2022 ürünleri şimdi Windows 11 ve Windows Server 2022 uyumluluğu açısından tam olarak test edilmiş şekilde kullanılabilir.

Tarih: 27/09/2022 / Kategori: Ürün haberleri

 

TEKLYNX uyumluluğu, optimize edilmiş etiket yazıcısı performansını ve gelişmiş kullanılabilirliği sağlamak amacıyla barkod etiketi tasarımını, güvenliği ve izlenebilirliği ve baskı otomasyonu yazılımı çözümlerinizi sürekli olarak geliştirmek için çalışmaktadır.

 

TEKLYNX 2022 ürünleri şimdi Windows 11 ve Windows Server 2022 uyumluluğu açısından tam olarak test edilmiş şekilde kullanılabilir:

 

 

TEKLYNX, işletme gereksinimleri değiştikçe zamanla şirketlerle birlikte gelişmek için bu aşamalı çözümleri geliştirdi ve bu çözümleri sürekli geliştirmektedir. Ücretsiz 30 günlük 2022 LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, SENTINEL veya LABEL ARCHIVE deneme sürümünü indirip ürünleri çalışırken görün.

 

Zaten TEKLYNX müşterisi misiniz? Etiket dosyalarınız yazılımınızı en son sürüme yükselttiğinizde kolaylıkla dönüştürülür.

 

Halen TEKLYNX yazılımını kullanmıyor musunuz? TEKLYNX abonelik lisanslaması sunarak, şirketlerin düşük başlangıç maliyetiyle TEKLYNX yazılımının en son sürümü kullanmaya başlamasına olanak sağlar.

 

Bizimle iletişime geçip TEKLYNX 2022 ürünleri, Windows 11 ve Windows Server 2022 uyumluluğu, sürüm yükseltmeleri veya abonelik lisanslaması hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberlere geri dön