Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video TEKLYNX SDK (Software Development Kit)

TEKLYNX SDK (Software Development Kit)

De TEKLYNX SDK biedt softwareontwikkelaars en leveranciers van oplossingen de mogelijkheid om bewezen barcode-etiketteertechnologie in hun bestaande toepassingen in te bouwen.

Verbeter uw softwareoplossing met de TEKLYNX SDK voor het afdrukken van barcode-etiketten.

Videotranscript Videotranscript
Transcriptie

Innovatie begint met een softwareontwikkelingskit. De TEKLYNX SDK is een veelzijdige toolkit die ontwikkelaars voorziet van de middelen die nodig zijn om barcode-etiketten afdrukken naadloos in hun applicatie te bouwen, te integreren en te optimaliseren.

Met de TEKLYNX SDK kunt u native etiketten afdrukken, direct binnen de interface waar uw gebruikers op vertrouwen.

De TEKLYNX SDK geeft uw applicatie toegang tot alles in de etiketomgeving. Uw gebruikers hebben volledige controle om hun gegevens, etiketsjablonen en printers in één totaalpakket te beheren.

De TEKLYNX SDK bevat bibliotheken, documentatie, voorbeeldtoepassingen, videohandleidingen en meer dan drie decennia aan verzamelde kennis van experts.

ERP-providers kunnen bedrijfsfuncties synchroniseren.

WMS-providers kunnen verzendprocessen verbeteren.

Alle ontwikkelaars kunnen oplossingen creëren om etiketafdrukuitdagingen van elke schaal op te lossen.

De TEKLYNX SDK integreert niet alleen; deze geeft macht. Til uw applicaties naar een hoger niveau en beheer het afdrukken van eigen barcode-etiketten met uw vingertoppen.

Ontdek wat er mogelijk is met de TEKLYNX Software Development Kit. Neem vandaag nog contact met ons op.

Meer informatie over TEKLYNX SDK

Vertel ons iets over uw bedrijf en we nemen contact met u op om uw integratiebehoeften te bespreken.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld