Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Kennismaken met TEKLYNX 2024-producten

Kennismaken met TEKLYNX 2024-producten

Hier zijn de producten van 2024!

Kijk wat er nieuw is in TEKLYNX 2024-producten, die zijn ontwikkeld voor betere gebruikerservaringen.

Download een gratis 30-dagen demoversie van LABEL MATRIX, LABELVIEW of CODESOFT 2024.

Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Kennismaken met TEKLYNX 2024-etiketontwerpproducten.

Ontwikkeld voor betere gebruikerservaringen en efficiëntere etiketteerwerkzaamheden.

Nieuwe verbeteringen zijn onder andere…

• Verbeterde installatiewizard: functionaliteit toegevoegd om het installatieproces te vereenvoudigen.
  • Eenvoudig abonnement verlengen: klik op een knop in de software om verlenging van abonnementen aan te vragen.
  • Afdrukken naar printers in de cloud: druk vanuit bedrijfssystemen in de cloud af naar printers in de cloud, zoals Zebra of SATO.
  • Netwerklicentie verbeteren: maak een netwerklicentie vrij door beheerders inactieve gebruikers te laten verwijderen.
  • Secundaire server: definieer een primair en secundair netwerklicentiepad om continuïteit te garanderen als de primaire server niet beschikbaar is.
  • Betere beveiliging: ondersteuning voor HTTPS toegevoegd, zodat de gegevensoverdracht is versleuteld en beveiligd.

Download uw gratis proefversie van 30 dagen van TEKLYNX 2024-etiketontwerpproducten.

Vraag uw gratis proefversie van 30 dagen aan om de 2024-producten in actie te zien

OPMERKING: Een downloadlink voor de proefversie wordt binnen vijf minuten naar uw e-mail gestuurd.
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld