Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

Software pro značení čárovými kódy kompatibilní s Windows 11 je k dispozici


Produkty TEKLYNX 2022 jsou nyní k dispozici s plně testovanou kompatibilitou se systémy Windows 11 a Windows Server 2022.

Datum: 27/09/2022 / Kategorie: Novinky o produktech

 

Ve společnosti TEKLYNX neustále pracujeme na zdokonalování našich softwarových řešení pro navrhování, zabezpečení, sledovatelnost a automatizaci tisku štítků s čárovými kódy, abychom zajistili kompatibilitu, optimalizovaný výkon tiskáren štítků a lepší použitelnost.

 

Produkty TEKLYNX 2022 jsou nyní k dispozici s plně testovanou kompatibilitou se systémy Windows 11 a Windows Server 2022:

 

 

Společnost TEKLYNX vyvinula a neustále vylepšuje toto portfolio odstupňovaných řešení, aby v průběhu času rostla se společnostmi a s tím, jak se vyvíjejí jejich obchodní potřeby. Stáhněte si 30denní zkušební verzi verzí LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, SENTINEL, nebo LABEL ARCHIVE pro rok 2022 a otestujte je v akci.

 

Jste již zákazníkem TEKLYNX? Soubory štítků lze snadno převést, když svůj software aktualizujete na nejnovější verzi.

 

Ještě software TEKLYNX nepoužíváte? TEKLYNX nabízí licence formou předplatného, což společnostem umožňuje začít používat nejnovější verzi softwaru TEKLYNX za nízkou vstupní cenu.

 

Kontaktuj nás a zjistěte o produktech TEKLYNX 2022, kompatibilitě se systémy Windows 11 a Windows Server 2022, aktualizaci verzí nebo licencování formou předplatného více.

Zpět na novinky